Naslovnica

 

stiropor slovaIzrada slova, logotipa i oblika od stiropora

Naša primarna djelatnost je izrada slova, logotipa i oblika od stiropora. U mogućnosti smo izraditi sve što Vam srce zaželi u svim veličinama i dimenzijama. Vaš logo firme u interijeru ili na fasadi, naslov na sajmovima, ime u dječjoj sobi, naslov na prezentacijama, vjenčanjima, rođendanima, dekoracije, igraonice u vrtićima ili školama i još puno toga. Zato pogledajte neke od slika u našoj galeriji gdje smo vam pokušali dočarati naše radove.

 

reklame_od_samoljepljive_folijeReklame, logotipi i natpisi od samoljepljive folije                      

Prvobitno smo se počeli baviti izradom  natpisa i oblika od stiropora, no kako su se povećavali zahtjevi, tako smo se bacili na izradu natpisa od samoljepljivih folija. Foliju samo režemo i postavljamo gotovu na zahtjev naših korisnika. Efektno dijeluje na izlozima, autima, staklima, reklamnim pločama… Upotrebljavamo je i na radionicama kao dekoraciju različitim artiklima kao recimo ukrasnim čestitkama.

Tisak na šalice         salice_komercijalne_gradovi_sb_03_01

Naravno, nismo stali idemo dalje. U cilju nam je našim korisnicima ponuditi široku lepezu naših proizvoda. Stoga smo u svoju ponudu uvrstili i tisak na šalice. Šalice po vašoj želji, s vašom slikom recimo vjenčanja, rođendana, rođenja, gradova, junaka iz crtića ili pjevača, nekog slavlja ili jednostavno slikom koja vam se sviđa. Poklonite je, pijte jutarnju kavu ili čaj, imajte nešto originalno.